• Yeni
Dazzle Dry Mini Kit 4 Kademeli Sistem-Karnaval Mercanı, parlak, keskin bir tam kapsama mercanı. Tam kapsama kremi. (5 Parça Kiti)

Dazzle Dry Mini Kit 4 Kademeli Sistem-Karnaval Mercanı, parlak, keskin bir tam kapsama mercanı. Tam kapsama kremi. (5 Parça Kiti)

₺ 105.00

İşlenmemiş
mevcut

MİNİ TIRNAK SETİ : Bu özel 5 parçalı Mini ile Dazzle Dry'nin ödüllü tırnak sistemini yarı fiyatına deneyin Kit.It komple Dazzle Dry nail system başlangıç kiti için ihtiyacınız olan her şeyin mini boyutlarını içerir.DAZZLE DRY TIRNAK SİSTEMİ : Dazzle Dry'nin 4 aşamalı tırnak sistemi Tırnak Hazırlığı (0.25 fl oz), Baz Kat (0.17 fl oz), Cila (0.17 fl oz) ve Üst Kat (0.17 fl oz) içerir. 2 haftaya kadar süren sonuçlarla pazar.BONUS HEDİYE : Dazzle Dry mini tırnak seti seti ayrıca, Dazzle Dry üst kat ve tırnak cilalarının kıvamını geri kazanmak için imza formülümüze sahip Revive oje inceltici (0.17 fl oz) ile birlikte gelir.KUSURSUZ SONUÇLAR : Dazzle Dry'nin yenilikçi doğal tırnak sistemi basit ve quick.In sadece 4 adımda, doğal tırnaklarınızı kullanarak evde salon kalitesinde tırnaklara sahip olabilirsiniz.Yonga veya soyulmadan 2 haftaya kadar süren kusursuz manikürlerin tadını çıkarın.KARNAVAL MERCAN : Bu kit içerir bizim Karnaval Mercan Tırnak Cila, bir parlak, yumruklu tam kapsama mercan.Tam kapsama kremi.Sıradan cilaların aksine, Dazzle Dry, Dr. Vivian Valenty tarafından doğal çiviyi genişletmek ve büzmek için özel olarak formüle edilmiştir.İmza dört aşamalı sistem, yüksek performanslı aşınma ve koruma sağlamak için birlikte çalışarak tırnakların zamanla daha sağlıklı ve güçlü olmasını sağlar.Akrilikler, jeller, dipsler-yapay tırnak geliştirmeleri uygun süre ve kuruma süresi sunarken, sentetik kimyasal formülasyonları kontakt dermatit, sağlıksız UV'ye maruz kalma ve doğal tırnak plağına zarar verme gibi uzun vadeli problemler yaratabilir.Dazzle Dry, doğal tırnağın bütünlüğünden ödün vermeden çalışır.Hipoalerjenik hattımız reaktif bileşenler, hayvansal yan ürünler ve hayvansal testlerden arındırılmış olarak formüle edilmiştir, bu da onu sektördeki en temiz performans cilası haline getirir.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde