• Yeni
Freeorr 6 Renkler Holografik Bukalemun Oje Seti, Yanardöner Muhteşem Parlak Glitter Elmas Lazer Krom Tırnak Pigment-6 ml (A)

Freeorr 6 Renkler Holografik Bukalemun Oje Seti, Yanardöner Muhteşem Parlak Glitter Elmas Lazer Krom Tırnak Pigment-6 ml (A)

₺ 53.97

İşlenmemiş
mevcut

【Gorgeous Luster】Inanılmaz holografik ışıltı ile yüksek kalite, mükemmel performans tiny maddeler içine bizim oje, bunu kullandığınızda çivi büyük lazer etkisi vermek. 【6 Renk】Bu oje seti, tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek 6 şaşırtıcı renk içerir, oje parlaktır, tırnaklarınızı canlı renklerle parlatır. 【Kolay Uygulanır ve Temizlenir】 Renklendirmesi kolay, yüksek renklendirme, uzun ömürlü düşmez, bu da tırnak cilamızı çok aşınmaya dayanıklı ve talaşlara dayanıklı dayanıklılık sağlar.Ayrıca, kaldırma bir esinti. 【Zulüm İçermez】 Sağlıklı malzemelerle çevre dostu ürünler ve hayvanlar üzerinde asla test edilmemiştir ve zulüm içermez. 【Mükemmel Hediye】 Taşınabilir boyut, taşımayı kolaylaştırır.Ve çoklu renkleri ve güzel efekti ile arkadaşlarınıza hediye olarak göndermek için uygun.Muhteşem parlaklık, herhangi bir vesileyle dikkat çekmenizi sağlayabilir.Ürün Açıklaması Paket : 6 x Holografik Oje Hacim : 6ml Renk : resimde gösterilen 6 renk(09/10/11/12/13/14)Özellik : 1.Kolay uygulanır, hızlı kurur, uzun ömürlüdür ve düşmesi kolay değildir.2.Birden fazla renk, muhteşem parlaklık ve büyüleyici efektler.3.Kısa sürede güzel tırnak tasarımları oluşturmanıza izin verin.4.Holografik oje, güneş ışığı veya güçlü iç mekan ampulleri gibi doğrudan ışık altında en iyi şekilde görünür.İpuçları1. Gözle doğrudan temastan kaçının. 2.Lütfen çocukların erişemeyeceği bir yerde saklayın3.En iyi derinliği gösteren kapsama alanı için 3-4 Kat.4.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde