• Yeni
Hilitand Cep Telefonu Ekran Koruyucu, Temperli Cam Malzeme, Pürüzsüz El Hissi, Cep Telefonu Ekranınızı Hasardan Koruyun.

Hilitand Cep Telefonu Ekran Koruyucu, Temperli Cam Malzeme, Pürüzsüz El Hissi, Cep Telefonu Ekranınızı Hasardan Koruyun.

₺ 153.00

İşlenmemiş
mevcut

Siyah sınır tasarım, moda anlayışı dolu, 12 Pro cep Telefonları için uygun.Yeşil ışık göz koruma telefon filmi, göz yorgunluğunuzu giderebilen ve kaybı önleyebilen parlama önleyici işleve sahiptir.Pürüzsüz el hissi, yüksek çözünürlüklü ışık geçirgenliği, ekranın gerçek rengini geri yükler.Telefondaki parmak izlerinin, günlük çiziklerin ve aşınmaların etkisini etkili bir şekilde azaltın screen.It cep telefonu ekranının patlamasını etkili bir şekilde önleyebilir ve cep telefonu ekranınızı hasardan koruyabilir.Özellik : 1. Yeşil ışık göz koruma telefon filmi, göz yorgunluğunuzu giderebilen ve kaybı önleyebilen parlama önleyici işleve sahiptir.2. Telefon ekranındaki parmak izlerinin, günlük çiziklerin ve aşınmaların etkisini etkili bir şekilde azaltın.3. Pürüzsüz el hissi, yüksek çözünürlüklü ışık geçirgenliği, ekranın gerçek rengini geri yükler.4. Cep telefonu ekranının patlamasını etkili bir şekilde önleyebilir ve cep telefonu ekranınızı hasardan koruyabilir.5. Siyah sınır tasarım, moda anlayışı dolu, 12 Pro cep Telefonları için uygun.Şartname : Öğe Türü : Cep Telefonu Ekran filmmalzeme : Temperli camürün Rengi : Siyah kenarlıkürün Ağırlığı : Yaklaşık. 185g / 6.5 ozuygulanabilir Model : 12 Pro için Max Purpose : Gözleri koruyun, cep telefonu ekranını koruyun Nasıl Kullanılır : 1. Filmi yapıştırmadan önce lütfen ekrana profesyonel aletler ve elektrostatik çıkartmalar kullanın.2. Ardından temperli filmin arkasındaki etiketi yırtın, konumu hizalayın ve ardından ekrana yavaşça yerleştirin.3. Orta pozisyonu tutmak için cep telefonunu kullanın, böylece koruyucu film ekranı otomatik olarak emebilir ve el teması nedeniyle daha fazla kabarcık oluşumunu azaltabilir.4. Son olarak, küçük kabarcıkları parmaklarınızla hafifçe çıkarın ve çekim işi tamamlanır.Paket listesi : 1 x yeşil ışık Göz Koruma Filmi1 x Profesyonel Filme Kiti1 x Sticker.

Detaylar

Item Type:
Mobile Phone Screen Film
Material:
Tempered Glass
Product Color:
Black Border
Product Weight:
Approx. 185g / 6.5oz
Applicable Model:
For 12 Pro Max
Purpose:
Protect eyes, protect mobile phone screen
How to Use:
1. Before sticking the film, please use professional tools and electrostatic stickers to the screen. :
2. Then tear off the sticker on the back of the tempered film, align the position and then slowly fit the screen. :
3. Use the mobile phone to hold the middle position, so that the protective film can automatically absorb the screen, reducing the generation of more bubbles due to hand contact. :
4. Finally, gently remove the small bubbles with your fingers, and the filming work is completed. :
Package List:
1 x Green Light Eye Protection Film :
1 x Professional Filming Kit :
1 x Sticker :

Benzer ürünler kategorisinde