• Yeni
(2 Paket) iPad Mat Ekran Koruyucu, Parlama Önleyici ve Parmak İzi Önleyici (Mat) Kalkan (iPad Air 3 / iPad Pro (10,5 inç))

(2 Paket) iPad Mat Ekran Koruyucu, Parlama Önleyici ve Parmak İzi Önleyici (Mat) Kalkan (iPad Air 3 / iPad Pro (10,5 inç))

₺ 20.97

İşlenmemiş
mevcut

【Perfectly-Matched】 The 10.5 inç mat yazma ekran koruyucu için 2019 yeni i Pad hava / 2017 i Pad Pro/(i Pad Pro modelleri A1701/A1709/, i Pad Hava modelleri A2152/A2123/A2153 / 2154). 【Üstün Koruma】 Güçlendirilmiş yüzey, 0.19 mm kalınlık, 3 H sertlik ile Japonya'dan seçilmiş birinci sınıf PET filmden üretilmiştir, bu da i Pad ekranınız için en iyi kullanım deneyimi ve göz koruması ile üstün bir koruma sağlar. 【Premium Malzemeler】 Mat yüzey , ipad'leriniz için gerçek bir ruh eşi olan mükemmel cilt hissi dokunuşu ve kontrol keyfi sunar.Koruma filmi ekranın renkli görüntüsünü etkilemez, ekranın mükemmel görsel efektlerini ve renk reprodüksiyonunu garanti eder. (Not : Cam filmi değildir). 【Anti-Parmak İzi ve Parlama Önleyici】 Mat yüzey kaplaması, parmak izi/cilt yağını/lekesini azaltabilen Anti-parmak izi, parlama önleyici, Çizilmez Anti-kurbağa Toz geçirmez işlevlerine sahiptir ve filmin Ultra yüksek şeffaflığı net görüş sağlar, göz yorgunluğunu azaltır. 【Kolay Kurulum】Filmin alt tutkalı, koruma filminin ipad ekranınıza otomatik olarak takılmasını ve havayı kolayca sıkmadan kolayca sıkmasını sağlayan özel kendinden yapışkanlı malzeme kullanır. bubbles.No ekran filmini çıkarırken artık tutkal.Paketteki kurulum kitleri ile, yüklemek için sadece birkaç dakikadan daha fazlasına ihtiyacınız var.Kurulum Adımları 1 : Kurulum kitini açın ve ekranı temizlemek için ıslak pamuklu havluyu kullanın. 2.Ekranı tekrar silmek için kuru pamuklu havluyu kullanın. 3. Artık tozu toz yapışan kağıtla yapıştırın. 4. Ekran koruyucunun 1 numaralı maske filmini çıkarın. 5. Ekran koruyucuyu ekranın sol üst köşesine ve üst kenarına hizalayın. 6 : Ekran koruyucuyu ekrana dikkatlice yerleştirin ve kurulum işlemini tamamlamak için No. 2 maske filmini soyun.Ambalaj listesi : Mat ekran Koruyucu * 2 İnsallation kiti*2(Islak pamuk havlu*2,toz yapışmasını kağıt*2) Sert kağıt kazıyıcı * 1.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde