• Yeni
Parmak yüzük Ayarlanabilir Çok Fonksiyonlu Giyilebilir Denetleyici Smartphone Kablosuz Fotoğraflar Videolar için

Parmak yüzük Ayarlanabilir Çok Fonksiyonlu Giyilebilir Denetleyici Smartphone Kablosuz Fotoğraflar Videolar için

₺ 83.40

İşlenmemiş
mevcut

Kolayca sayfa yukarı/aşağı, ses yukarı/aşağı, videoları / şarkıları atla ve daha fazlası.Bağlantı kararlı ve hız yüksek.Halka tasarımının düşmesi kolay değildir, yazılım yüklemeye gerek yoktur.Bu kablosuz telefon denetleyicisi, çok akıllı ve akıllı, kısa video Uygulamaları denetleyicisi olarak işlev görür.Hepsi bir arada tasarım : Kısa video Uygulamaları denetleyicisi, PPT/E-kitap sayfa çeviricisi, telefon müzik denetleyicisi, telefon kamera deklanşörü, ağ TV denetleyicisi vb.Parmak yüzük şeklindeki tasarım, sadece taşımak için parmağınıza takın.Açıklamaparmak halka şeklindeki tasarım, sadece taşımak için parmağınıza takın.Bu çok fonksiyonlu uzaktan kumanda mini boyuttadır ve giyilmesi ve saklanması kolaydır, bu da cildinize zarar vermez ve seçilen malzeme nedeniyle giymek için rahattır.Bu size daha eğlenceli ve kolaylık getirecek çok akıllı bir aksesuardır.Features Wireless telefon denetleyicisi-Renk : Siyah.- Malzeme : ABS.- Boyut : 30x25x22mm / 1.18x0.98x0.87 inç.Şartname : Pil kapasitesi : 30m ACharging süresi : le; 1 HConnection bekleme süresi : ge; 30 days No bağlantı bekleme süresi : ge; 90 days Charging Şarj kutusunun voltajı : DC 5 V plusmn; 0.25 VAverage güç tüketimi : le; 30u Aİnstruction : 1. R51 uzaktan kumandası bir cep telefonu veya başka bir kablosuz cihazla ilk kez kullanıldığında, önce bağlanması gerekir. 2. İşlem aşağıdaki gibidir : beyaz ve yeşil ışıklar dönüşümlü olarak yanıp söndüğünde MOD düğmesine 3 saniye uzun basın, R51 önceden eşleştirilmiş kablosuz cihazın bilgilerini temizler ve aynı anda eşleştirme moduna girer;3. cep telefonunun kablosuz arayüzünde R51 cihazının adını arayın, Bağlan düğmesini tıklatın ve R51 uzaktan kumandası cep telefonuna bağlanacaktır.4. Bağlantıdan sonra, ilgili cihazı kontrol etmek için R51'i kullanabilirsiniz.1 * Veri kablosu1 * Uzaktan halka denetleyici1 * Kullanım Kılavuzu1 * Kutu paketi4 * Ayarlanabilir kayış.

Detaylar

Battery capacity:
30mA
Charging time:
le;1H
Connection standby time:
ge;30 days
No connection standby time:
ge;90 days
Charging voltage of charging box:
DC 5V plusmn; 0.25V
Average power consumption:
le;30uA
Instruction:
1. When the R51 remote control is used with a mobile phone or other wireless device for the first time, it must be connected first. :
2. The operation is as follows:
long press the MODE button for 3 seconds, when the white and green lights flash alternately, R51 will clear the information of the previously paired wireless device, and enters pairing mode at the same time;
3. in the wireless interface of the mobile phone, search for the name of the R51 device, click Connect, and the R51 remote control will be connected to the mobile phone. :
4. After connection, you can use R51 to control the relevant device. :
1 * Data cable :
1 * Remote ring controller :
1 * Manual :
1 * Box packaging :
4 * Adjustable belt :

Benzer ürünler kategorisinde