• Yeni
TENDLİN iPhone 13 Pro Kılıf ile Uyumlu [Anti-Sararma] Kristal Berraklığında Arka ve TPU Tampon İnce Telefon Kılıfı (Mavi)

TENDLİN iPhone 13 Pro Kılıf ile Uyumlu [Anti-Sararma] Kristal Berraklığında Arka ve TPU Tampon İnce Telefon Kılıfı (Mavi)

₺ 50.40

İşlenmemiş
mevcut

ıPhone 13 Pro kılıfları için tasarlandı : Şeffaf sert PC ve yumuşak TPU tampondan yapılmış Hibrit Kılıf, Kristal berraklığında arka kısım orijinal telefon tasarımını ve güzelliğini sergiliyor, asla sararmıyor ve temizlenmesi kolay.i Phone 13 pro telefon kılıfı için ultra ince profil, korumadan ödün vermeden cihazınıza herhangi bir hacim katmaz; Ceplere kolayca girip çıkar.Düz yüzeyler kapalı çizilmesini önlemek için dudak asansör ekran büyüdü; Kamera kesme tırmalama ya da bir yere dokunmadan gelen kamera korumak için derin.Hassas kesim ve büyütülmüş bağlantı noktası çoğu kabloya uyar; Duyarlı düğme kapağı ile tüm düğmelere basılması kolaydır.Kolay yüklemek ve kaldırmak, zarar verici ya da telefon gövdesini çizmeden.ıPhone 13 pro (6.1") ile uyumlu, %100 Kablosuz Şarj Desteği; Bir yıl garanti, arızalı veya herhangi bir kalite sorunu varsa tam geri ödeme veya ücretsiz değiştirme sağlıyoruz, sadece bizimle iletişime geçin. - İnce, hafif cihazlarınıza herhangi bir hacim eklemeyin. - Anti-sararma PC temizle geri zaman içinde net kalır. - İyi tutuş ve rahat dokunuş; Ceplerin içine ve dışına kolayca kayar. - Tüm bağlantı noktaları ve hoparlör için hassas kesim, tam kapak korumalı yan düğme. - Duyarlı düğme kapağı ile tüm düğmelere kolay erişim. - Yükseltilmiş kenarlı büyütülmüş bağlantı noktaları çoğu kabloya uyar.Malzemeler.TENDLİN i Phone 13 Pro kılıfı, sert şeffaf PC ve yüksek kaliteli Termoplastik poliüretanlar (TPU), iki malzeme hibrit kılıfından yapılmıştır.Arkadaki kristal berraklığında PC, orijinal telefon tasarımını ve güzelliğini sergiliyor, ince profil cihazlarınıza herhangi bir ses eklemeyecek.Özellikler. - İnce, hafif cihazlarınıza herhangi bir hacim eklemeyin.- Anti-sararma PC temizle geri zaman içinde net kalır.- İyi tutuş ve rahat dokunuş; Ceplerin içine ve dışına kolayca kayar.- Tüm bağlantı noktaları ve hoparlör için hassas kesim, tam kapak korumalı yan düğme.- Duyarlı düğme kapağı ile tüm düğmelere kolay erişim.- Yükseltilmiş kenarlı büyütülmüş bağlantı noktaları çoğu kabloya uyar.

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde