• Yeni
Nikgic kadın Saç Scrunchies Kadife Toka Tavşan Kulak Elastik Saç Bantları Şifon Tavşan Kulak Saç Scrunchies Elastik Saç Bağları

Nikgic kadın Saç Scrunchies Kadife Toka Tavşan Kulak Elastik Saç Bantları Şifon Tavşan Kulak Saç Scrunchies Elastik Saç Bağları

₺ 10.86

İşlenmemiş
mevcut

Farklı stiller : Ürünler, her biri kendi özel stiline sahip farklı renklere sahiptir.Güzel : Her kafa bandı dayanıklı lastik bantlara ve iyi esnekliğe sahiptir.Kendi saç stilinizi yapabilir ve tasarımı tekrarlayabilirsiniz.Yüksek kaliteli malzemeler : Bu saç bantları, iyi elastikiyet ve nefes alabilirlik için elastik kadife bantlardan yapılmıştır.Saça zarar vermez, saati temiz tutar ve iyi bir yeniden kullanım deneyimi sağlar.Hediye : basit ve zarif tasarım tüm bayanlar için uygun bir hediye yapar ve friends.It bu saç bantlarını düzenli ve iyi yeniden kullanım koşullarında tutmak için günlük olarak saklanabilir.Hizmet : Tüm ürünlerimiz %100 garantilidir satisfaction.In ayrıca, her talebe 24 saat içinde cevap vermeyi garanti ediyoruz.şartname : Miktar : 1 boyutu : 9 cm Malzeme : Şifon Özellikleri : 1. Bu saç bantları, dokunması yumuşak ve pürüzsüz, yıkanabilir ve kuruması kolay yüksek kaliteli saten malzemelerden yapılmıştır.Saça zarar vermeden saçları iyi düzeltebilirler ve kullanımı kolaydır. 2. Birçok yönden DIY yapabilirsiniz, bu bayanlar veya kızlar için güzel bir hediye. 3. Saç aksesuarlarımız tekrar tekrar kullanılabilir ve daha çekici görünmenizi sağlamak için partiler, ritüeller ve günlük kullanım için kullanılabilir.Modern tasarım Tipi : elastik saç bandı.Mod tipi : Sabit.Modeli : Saç aksesuarları.Süreç : bayanlar saç aksesuarları.Ürün Adı : Elastik Saç Bandı.Renk : gösterildiği gibi Önlemler : Manuel ölçüm için, gevşek saçlarda küçük hatalar oluşabilir, nihai ürüne bakın.Lütfen satın almadan önce boyutunu onaylayın.Görüntüyü biraz kromatik hale getirmek için özel bir yerde çekim yapın.

Detaylar

Quantity:
1
size:9cm :
Material:
Chiffon
Features:
1. These hair bands are made of high-quality satin materials, which are soft and smooth to touch, washable and easy to dry. They can fix hair well without damaging the hair and are easy to use. :
2. You can make DIY in many ways, this is a beautiful gift for ladies or girls. :
3. Our hair accessories can be used repeatedly and can be used for parties, rituals and daily use to make you look more charming. :
Modern design :
Type:
elastic hair band.
Mode type:
Fixed.
Model:
Hair accessories.
Process:
ladies hair accessories.
Product Name:
Elastic Hair Band.
Color:
as shown
Precautions:
For manual measurement, small errors may occur in loose hair, see the final product. :
Please confirm the size before buying. :
Shoot in a special location to make the image slightly chromatic. :

Benzer ürünler kategorisinde