• Yeni
Şönil Kadife Iplik DIY Zanaat Eşarp Kazak Battaniye, yumuşak Wram Düz Renk El-Örme Kalın Tığ Iplik Örgü Ipliği Malzemeleri (100g)

Şönil Kadife Iplik DIY Zanaat Eşarp Kazak Battaniye, yumuşak Wram Düz Renk El-Örme Kalın Tığ Iplik Örgü Ipliği Malzemeleri (100g)

₺ 160.98

İşlenmemiş
mevcut

Malzeme : Polyester Diameter : yaklaşık. 5mm (0.20 inç).Yüksek kaliteli malzemeden yapılmış, deforme olması kolay değildir ve solmaz, süper yumuşak ve dokunması çok yumuşaktır.Çocuklar, anneler, büyükanneler ve iğne keçesi yeni başlayanlar veya iyilikler için harika, en çok sevdiğiniz kişiyle mutlu zamanın tadını çıkarın.Lüks bir bitmiş ürüne dönüşen lüks yumuşak, şönil tarzı bir iplik.Kullanım için : sıcak şapka, eşarp, eldiven, kazak, ev tekstili ve bebek eşyaları yapmak.Açıklama : Özellikleri : %100 marka yeni ve yüksek quality This kadife iplik lüks bitmiş bir ürün olarak çalışıyor hantal tip şönil iplik,yüksek kaliteli malzemeden Yapılmış, deforme olmak kolay değil, ve değil dokunmak,Mükemmel kime en çok sevdiğin sıcak şapka, atkı, eldiven, kazak, ev tekstili ve bebek ürünleri,Büyük çocuklar, anneler, büyükanneler ve iğne keçe yeni başlayanlar ya da iyilik için, mutlu zaman zevk yapmak için solmaya, süper yumuşak ve çok hafif.Şartname : Malzeme : Polyester Diameter : yaklaşık. 5mm (0.20 inç)İsteğe bağlı Renk : A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,Q,R,S,T,U,V,G,X,Y,Z,AA, BBQuantity : 1 paketnot : Geçiş : 1 cm=10mm=0.39 inçhiçbir perakende paket.Izin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!Paket içerir : 1 paket x örgü ipliği(resimde diğer aksesuarları demo dahil değildir.).

Detaylar

Material:
Polyester
Diameter:
approx. 5mm(0.20in)
Optional Color:
A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,L,M,N,O,P,Q,R,S,T,U,V,W,X,Y,Z,AA,BB
Quantity:
1 bundle
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-3mm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 bundle x Knitting Yarn(other accessories demo in the picture is not included.) :

Benzer ürünler kategorisinde