• Yeni
huiranmaoyi Uzay Alüminyum Metal Duş Çerçevesiz Cam Kapı Kanca, Gözeneksiz Havlu Askısı, Askı, Anahtar Raf, Banyo palto askılık

huiranmaoyi Uzay Alüminyum Metal Duş Çerçevesiz Cam Kapı Kanca, Gözeneksiz Havlu Askısı, Askı, Anahtar Raf, Banyo palto askılık

₺ 48.24

İşlenmemiş
mevcut

Kurulum hızlı ve kolaydır, kancayı 15'ten daha az kalınlığa sahip çerçevesiz duş kapısına takmanız yeterlidir mm.No delmek veya yapıştırmak gerekir.Yüksek kaliteli uzay alüminyumdan yapılmış, güçlü ve dayanıklıdır, paslanması veya deforme olması kolay değildir.Geniş kullanım alanı : havlu, bornoz ve duş kazıyıcıları vb.Asmak için uygundur.Nesnelerin düşmesini önlemek için kanca açısı 90 dereceden büyüktür.Mutfak ve banyo için uygundur.Taşıması kolay, hiçbir delme.Şartname : Renk : silver Material : Uzay aluminum Hanging genişliği : app. 15mm (0.59 inç)İç çap : app. 8mm (0.31 inç) Boyutu : uygulama. 30x39x42mm (1.18x1.54x1.65in) (uzunluk x genişlik x yükseklik) Miktar : 1 parçapaket içeriği : 1 x Kapı kancası (Resimdeki diğer aksesuarların gösterilmesi hariç.) notlar : 1. Farklı ekran ve ışık efektleri nedeniyle, ürünün gerçek rengi resimde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.Teşekkürler!2. Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3mm'lik bir ölçüm sapmasına izin verin.3. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen zamanında bizimle iletişime geçinşirketimiz aşağıdakilere bağlıdır : birinci sınıf pazar hizmeti oluşturmak ve birinci sınıf kalite oluşturmak awareness.Be dürüstlüğü olan, meslek etiği ile işler yapan, hizmet anlayışı ile kazanan bir insan.Cidden her müşteri tedavi, cidden her iletişim, ve yine firmamızın ürünleri satın almak için hoş geldiniz.

Detaylar

Color:
silver
Material:
Space aluminum
Hanging width:
app. 15 mm (0.59 inch)
Inner diameter:
app. 8 mm (0.31 inch)
Size:
application. 30x39x42mm (1.18x1.54x1.65in) (length x width x height)
Quantity:
1 piece
The package includes:
1 x Door hook (Excluding the demonstration of other accessories in the picture.) :
notes:
1. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the product may be slightly different from the color shown on the picture. Thanks! :
2. Due to manual measurement, please allow a measurement deviation of 1-3mm. :
3. If you have any questions, please contact us in time :
Our company adheres to:
create first-class market service and establish first-class quality awareness. Be a person with integrity, do things with professional ethics, and win with service concept. Treat every customer seriously, do every communication seriously, and welcome you to buy our company's products again.

Benzer ürünler kategorisinde