• Yeni
Homyl Fare Cep Telefonu Tutucu Silikon Taban Vantuz İç Parçaları

Homyl Fare Cep Telefonu Tutucu Silikon Taban Vantuz İç Parçaları

₺ 93.00

İşlenmemiş
mevcut

* Geri Çekilebilir Kol : Teleskopik kol, optimum görüntüleme için istediğiniz uzunluğa ve yukarı veya aşağı doğru uzatılabilir.Sürüş sırasında görüşünüzü engellemeyi önleme. * Dayanıklı ve Tam Koruma : Dayanıklı PC malzemesi, telefon tutucumuzu piyasadaki diğerlerinden daha kararlı hale getirir.Tutucunun silikon kolları telefonunuzu çizilmelere karşı korur ve sürüş sırasında düşmesini önler. * Çok yönlü Görüntüleme : Yüksek bilyalı mafsal 360° döndürme, sonsuz görüş açıları sağlar.Daha rahat ve daha güvenli bir sürüşün keyfini çıkarmak için telefonunuzu mükemmel açıyla konumlandırın. * Güvenli Kararlı Kurulum : Süper yapışkan jel pedli ekstra güçlü vantuz, gösterge paneline veya çoğu düz yüzeye güvenli bir şekilde yapışır.Emme pedini kötü bir iz bırakmadan çekerek kolayca çıkarın. * Malzeme : Uzun süre kullanım sağlamak için dayanıklı ABS plastik malzemelerden yapılmış, rahat taşıma için hafif.Açıklama : -Malzeme : Uzun süre kullanım sağlamak için dayanıklı ABS plastik malzemelerden yapılmış, rahat taşıma için hafif. - Güvenli Kararlı Kurulum : Süper yapışkan jel pedli ekstra güçlü vantuz, gösterge paneline veya çoğu düz yüzeye güvenli bir şekilde yapışır.Emme pedini kötü bir iz bırakmadan çekerek kolayca çıkarın. - Geri çekilebilir Kol : Teleskopik kol, optimum görüntüleme için istediğiniz uzunluğa ve yukarı veya aşağı doğru uzatılabilir.Sürüş sırasında görüşünüzü engellemeyi önleme. - Çok yönlü Görüntüleme : Yüksek bilyalı mafsal 360° döndürme, sonsuz görüş açıları sağlar.Daha rahat ve daha güvenli bir sürüşün keyfini çıkarmak için telefonunuzu mükemmel açıyla konumlandırın. - Dayanıklı ve Tam Koruma : Dayanıklı PC malzemesi, telefon tutucumuzu piyasadaki diğerlerinden daha kararlı hale getirir.Tutucunun silikon kolları telefonunuzu çizilmelere karşı korur ve sürüş sırasında düşmesini önler.Şartname : - Paket boyutu : 8.5x17. 5 cm/3. 3x6. 9x1. 2 inç - ağırlık : 0.12 kg - Renk : Siyah-Uygulanabilir model : Genelpaket İçerir : 1 parça fare cep telefonu braketinot : Izin lütfen 1-3 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.

Detaylar

- Package size:
8.5 x 17.5 cm/3.3 x 6.9 x 1.2inch
- weight:
0.12kg
- Color:
Black
- Applicable model:
General
Package Includes:
1 piece mouse mobile phone bracket :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Benzer ürünler kategorisinde