• Yeni
HAZUUNN Yoga Mat, klasik Pro Yoga Mat Yumuşak Çevre Dostu Kaymaz Spor egzersiz matı için Yoga, Pilates ve Jimnastik 183x61x0.

HAZUUNN Yoga Mat, klasik Pro Yoga Mat Yumuşak Çevre Dostu Kaymaz Spor egzersiz matı için Yoga, Pilates ve Jimnastik 183x61x0.

₺ 63.90

İşlenmemiş
mevcut

【PREMİUM ÇEVRE DOSTU MALZEME】 GACOZ Yoga matı, birinci sınıf NBR çevre dostu malzemeden üretilmiştir.NBR moleküler zincir yapısı siyano grupları içerir ve yağ direnci doğal kauçuk, neopren kauçuk ve stiren-bütadien kauçuktan daha iyidir.Diğer kauçuklarla karşılaştırıldığında, NBR daha geniş bir sıcaklık aralığına sahiptir.Uzun süreli kullanım sıcaklığı 120 C var.Aynı zamanda, NBR iyi düşük sıcaklık direnci vardır, ve en az bir cam geçiş sıcaklığı60 C den ulaşabilirsiniz. Sıradan yoga paspaslar daha yüksek her iki taraf ve yoğunluğu ❤verdiğim YAPIŞKAN KAYMAZ DOKU -ÇİFT KATMAN ANTİ YIRTIK resmini Özel yapışkan kaymaz doku, Mükemmel çekiş gücü ve üstün kavrama, yoga birçok formları uygulama için en uygun sağlar.Kaymaz ahşap zemin, karo zemin, çimento zemin, dayanıklı, hiçbir lateks, yüksek mukavemetli yırtılma direnci, Neme dayanıklı. 【PRATİK yapmak için YETERLİ ALAN】 23.6 x 9.8 x 0.6 inç, yoga, pilates, bikram ve fitness egzersizi gibi her türlü egzersize uyacak yeterli alan sunar, Tüm seviye Yogiler için en rahat deneyimi sunar. yoga【EKSTRA kalın GENİŞ】 15mm kalınlığında ve yüksek dirençli NBR malzemesiyle, her seviyedeki yoga tutkununun güvenliğini korur.15mm ekstra kalın, yüksek yoğunluklu mükemmel yastıklama ve esneklik sağlar, Tüm paspaslarımız evden yoga sınıfına kolay ulaşım için ücretsiz bir taşıma kayışı ile birlikte gelir. INSTRUCTIONS【BAKIM TALİMATLARI】 Spot soğuk su ve hafif deterjanla nemli bir bezle temizleyin, düz bir şekilde kurulayın.Pls uzun süre güneşe maruz kalmayın,30 gün, satış sonrası hizmetin %105 memnuniyeti ile tam para iadesi için iadenizi kabul ediyoruz.Hazuunn'un çeşitli mağazasına hoş geldiniz.♥ "♥Ben Çiçeğim G. honor Mağazamı ziyaret etmeniz benim için onurdur.♬Elimden sana yardım edeceğim.Flower Umut Çiçek G alışveriş yaparken size iyi bir ruh hali getirecek.♦ Size en kaliteli hizmeti sunmak için tüm malların kalite güvencesi, memnuniyetsizlik için tam geri ödeme.♦ Özellik : Miktar : 1 PCEco Dostu Malzeme-TPE, geleneksel yogaya en son teknolojik gelişmedir mats.No lateks, PVC, toksik olmayan veya zararlı kimyasallar içermez.Kendiniz için sağlıklı bir yoga matı alın.Boyut : 183 x 61 x 0.6 cm Kaymaz Yoga Matı-Çift katmanlı yapı tasarımı, birçok Yoga formunu uygulamak için en uygun optimum kavrama, mükemmel yastıklama ve çift taraflı kaymaz doku sağlar.Ahşap zemin, karo zemin, çimento zemin üzerinde kaymaz.Mükemmel Performans -0.6 CM kalınlığında yüksek yoğunluklu, mükemmel destekleyici ve hızlı yaylı profesyonel yoga matı, çeşitli yoga hareketleri için uygundur. 6mm mat, tüm seviye Yogiler için mükemmel yastıklamanın en rahat deneyimini sunar.Hafif ve Taşıması Kolay-Yoga matımız, taşıma çantamızla spor salonuna veya istediğiniz başka bir yere getirmeniz için yeterince hafiftirpaket İçeriği : 1 × Yoga Mat1 × Kravat ipi(Rastgele Renk).

Detaylar

Benzer ürünler kategorisinde