• Yeni
QWERTYUKJ Otomatik Dönüm Yumurta Kuluçka İşlevli Kümes Çıkım Sıcaklık Nem Kontrolü ve Dijital Ekran Fonksiyonları ile (Boyut:

QWERTYUKJ Otomatik Dönüm Yumurta Kuluçka İşlevli Kümes Çıkım Sıcaklık Nem Kontrolü ve Dijital Ekran Fonksiyonları ile (Boyut:

₺ 2442.06

İşlenmemiş
mevcut

Tamir edemezsek, kapsanan ürünün satın alma fiyatı için size bir e-hediye kartı göndeririz veya değiştiririz. CAPACİTY BÜYÜK KAPASİTE : Yaklaşık 200 (veya 320) yumurta tutabilir time.It tavuk, ördek, kaz vb.Için uygun çok fonksiyonlu ayarlanabilir aralıklı yumurta tepsilerine sahiptir. ◆ ÇOKLU FONKSİYONLAR : Kuluçkadan bombardımana kadar bir makine yeterlidir.Küçük çiftlikler, aydınlanma eğitimi için uygundur. ◆ DAHİLİ FAN : Dahili fanlı yumurta inkübatörü, kuluçka oranını artırmak için hızlı bir şekilde ısıtılabilir ve soğutulabilir.Hatta ısı dağılımı, düşük gürültü ve düşük güç tüketimi. ◆ KOLAY kullanım : Led ekran, sıcaklık, nem, kuluçka ve yumurta dönüş süresi ile ilgili önemli bilgilerin görüntülenmesiyle sıcaklık ayarını ve basit çalışmayı sağlar; Sıcaklık kontrolü, yumurtaların iyimser bir ortamda olmasını sağlar!. use Kullanımı KOLAY ve TEMİZ : Bu inkübatörün montajı kolaydır ve kümes hayvanı yumurtalarının yetiştirilmesi için uygundur - tavuklar, ördekler, kazlar, bıldırcınlar, kuşlar, güvercinler etc.It evde kuluçka ihtiyaçlarını karşılayacak veya çocukların tüm kuluçka süreci hakkında bilgi edinmelerine yardımcı olacak, çocukların merakını geliştirecek.Kuluçkaya yeni başlıyorsanız, çocukların gözlemlemesi için büyük bir görüntüleme penceresine sahip çok güvenilir, yaygara yapmayan bir ünite istiyorsanız VE civcivlerin biraz erken yumurtadan çıkmasına aldırış etmeyecekseniz, bu sizin için! Features Özellikler : 1. Eşit ısıtma için otomatik dönüş yumurta fonksiyonu.2. Sepet tarzı içi boş yumurta tepsisi iyi hava sirkülasyonu sağlar.3. Yumurtaları korumak için aşırı sıcaklık ve nem alarmı.4. Kolay kontrol için hassas sıcaklık ve nem sensörleri.5. Üniteyi temizlemek kolaydır. 63 CM(16.14 * 17.32 * 24.80 inç) Sıcaklık kontrol aralığı : 3°- kullanım için tavuk, ördek, bıldırcın, papağan, güvercin, kuşlar ve diğer poultry Package Listesi : 1 x Kuvöz, 1 x Köpük izolasyon kutusu, 1 x Güç Kablosu, 1 x Kullanım Kılavuzu❤ Adımları yumurtadan olabilir Bu uygulama 35°CVoltage : AB 220 V/ 110 V UK/ JP 110 VPower : 80 WScope : : 1* 44 41 * ❤ özellikler : Boyutu : . Alt yalıtım tabakasını çıkarın, su tepsisine, nemlendiriciye koyun ve su ekleyin (1 litre).2. Yumurtaları sıraya koyun ve yumurta tepsisine koyun.3. Yumurta tepsisini ve nemlendiriciyi ana bilgisayarın ilgili arayüzüne bağlayın ve ana bilgisayarı kapatın.4. Yalıtım tabakasını örtün ve inkübasyonu başlatmak için güç kaynağını bağlayın (ayarlamaya gerek yoktur). Warning Uyarı : 1. Köpük yalıtım tabakasını atmayın, inkübatörü ısıtmak için kullanılır.2. Yumurtalar taze döllenmiş yumurta olmalıdır. 3. Yeterli nemi korumak için lavaboda su olduğundan emin olmak için her gün su seviyesini kontrol edin.

Detaylar

Size:
41 * 44 * 63 CM(16.14 * 17.32 * 24.80 inches)
Temperature control range:
3°- 35°C
Voltage:
EU 220V/ UK 110V/ JP 110V
Power:
80W
Scope of application:
It can hatch chickens, ducks quail, parrots, pigeons, birds and other poultry
Package List:
1 x Incubator, 1 x Foam insulation box, 1 x Power Cable, 1 x User Manual
❤ Steps for usage:
1. Take out the bottom insulation layer, put it in the water tray, humidifier, and add water (1 liter). :
2. Put the eggs in order and put them in the egg tray. :
3. Connect the egg tray and humidifier to the corresponding interface of the host, and cover the host. :
4. Cover the insulation layer and connect the power supply to start the incubation (no need to set). :
❤ Warning:
1. Do not discard the foam insulation layer, it is used to heat the incubator. :
2. The eggs shoule be fresh fertilized eggs. :
3. Check the water level every day to ensure that there is water in the sink to maintain sufficient humidity. :

Benzer ürünler kategorisinde